zaterdag 10 april 2010

Vakantie plannen

Wij (Rick, Petra, Tim, Tess en Jasmijn)  gaan dit jaar wederom Florida verkennen.  Tenslotte is Florida 4 keer zo groot als Nederland. Genoeg mooie dingen om te ontdekken. Tel daarbij op het heerlijke klimaat (gemiddelde temperatuur 28 graden) en deze villa  en je weet waarom wij voor Florida kiezen!

Ook dit jaar houden we een weblog bij. Leuk als jullie ons volgen! Nog leuker als jullie af en toe een berichtje achterlaten!

7 opmerkingen:

  1. Dat lijkt me een heerlijk huis... veel plezier!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Petra,

    aangestoken door je mooie en vrolijke verslagen hebben wij in juni ook een huis gehuurd in Rotonda! we kijken er zo vreselijk naar uit! Ik ga je andere blogs nog even teruglezen voor de tips ter plaatse :-)
    Veel plezier voor jullie komende reis

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo, vorig jaar met veel plezier je blog gevolgd, we gaan op herhaling...gezellig! Mooi prijs voor je tickets, prachtig huis, genieten maar!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, ik kan natuurlijk niet achterblijven en ben dus ook volger. Misschien komen we elkaar nog wel tegen in Rotonda, want wij zitten daar van 5 tot 14 mei.

    Weer lekker in hetzelfde huis, dat is dus duidelijk goed bevallen daar!!

    Ik had je blogs al eens doorgelezen en werd erg enthousiast van wat jullie allemaal hebben gedaan daar!! Dus mocht je nog meer tips hebben??? Ik houd me aanbevolen hoor!!

    Nog even een kleine 3 weekjes aftellen maar dan gaat de pret beginnen. Voorpret is al begonnen natuurlijk, maar het echte werk, ja dat is toch daar zijn en heerlijk genieten van het Floridiaans leven.

    Wij en volgens mij jullie zijn er ook helemaal klaar voor. Veel plezier!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou ik heb het filmpje gezien, en snap wel dat jullie voor deze villa zijn gevallen hoor.
    Alles zit erin, van Gameroom tot heerlijk relax stoelen, en een Hottub, heerlijk zeg.

    Dat kan niet anders, wordt genieten!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hartstikke leuk voor jullie zeg! Ik ga je zeker volgen. WIj hebben vorig jaar veel aan je blog gehad. Waarschijnlijk gaan wij weer in 2011 (duurt nog even helaas) dus kan weer heel wat ideeen opdoen uit jou vakantie ervaringen.
    Veel plezier gewenst.
    Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Peet,

    wij lijkt mij dat vreselijk zeg in zo´n veels te luxe huis ;-). Nee hoor meid, dat doen jullie goed. En ik weet hoe mooi het daar is omdat we er zelf ook al twee keer zijn geweest.
    Genieten jullie maar lekker van dat prachtige huis, in dat mooie land. Trouwens zo'n Hyundai Santa Fé, dat rijdt wel hé? ;-)
    Lieve Peet wij volgen jullie blog nog heel veel plezier gewenst van ons allemaal.

    Liefs Bianca Bierenbroodspot

    BeantwoordenVerwijderen