zaterdag 15 mei 2010

Dag 13 Busch Gardens

Bij de kaartjes voor Dicovery cove zaten gratis kaartjes voor 14 dagen toegang to 1 van deze drie parken : aquatica, seaworld of Busch Gardens. Wij kozen Busch Gardens omdat ze daar in maart het sesamstraat gedeelte geopend hebben en dat voor Jasmijn dus ook superleuk is. Seaworld hadden we vorig jaar al gedaan en in Busch Gardens barst het van de rollercoasters zodat ook T & T zich daar wel vermaken!

We reden om half 8 richting Tampa bay want om half 10 verwachtte Elmo en zijn vrienden ons bij het ontbijt.
En ja hoor, Elmo stond ons al op te wachten.








Na het ontbijt liepen we naar de plek waar onze safari tour zou vertrekken.
Het hoogtepunt van de dag was toch wel het voeren van de giraffen  tijdens de safari. Tess is er helaas achter gekomen dat ze niet alleen allergisch is voor katten en paarden maar ook voor giraffen! Gelukkig had ik haar allergietabletten mee.















We sloten deze gezellige dag af met een etentje in.........en de Florida kenners weten vast wel waar deze foto genomen is:

2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke dag zo in Bush Gardens zeg, en ooh wat lekker eten bij TGI, ik zou de spare ribs, Jack Daniels nemen.

    Ben een beetje jaloers, nou geniet lekker !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk hoor, ziet er heerlijk uit en volgens mij genieten voor iedereen. Dat is natuurlijk ideaal. En ja, die foto herkennen we wel ! Je weet dat bij TGI er altijd wel aanbiedingen zijn waarbij het tweede gerecht voor niets is; google is je vriend (maar nu al te laat waarschijnlijk) ...

    Het schiet op nu, hopelijk hebben jullie een goede terugreis !

    BeantwoordenVerwijderen